Word ook lid van Ondernemersvereniging Vijfhuizen!

Of u nu een eenmanszaak heeft of een groot bedrijf. Alle ondernemers verbonden met Vijfhuizen zijn welkom! Ook u kunt lid worden van de OVV. We leggen graag uit wat wij onze leden bieden, zodat u een beeld krijgt van de voordelen van een lidmaatschap.

De OVV is een vereniging met een zeer divers ledenbestand. Eén van onze doelstellingen is om ondernemers uit Vijfhuizen met elkaar te verbinden door ontmoetingen te creëren. Wij organiseren een aantal bijeenkomsten en events per jaar om u de gelegenheid te geven kennis te maken met de andere ondernemers uit Vijfhuizen.

Als collectief staan we sterker en hebben we eerder toegang tot overheidsinstanties, organisaties en/of informatie. Belangenbehartiging van onze leden is een belangrijk speerpunt van de vereniging . Als u vragen heeft staan wij u graag persoonlijk te woord.

Regelmatig ontvangt u onze nieuwsflits met interessant nieuws voor en over ondernemers. We nodigen u van harte uit om uw bedrijf daarin voor te stellen of een relevant nieuwsfeit met alle leden te delen. In de Nieuwsflits kondigen we onze bijeenkomsten en events aan.

We zijn altijd op zoek naar ondersteuning of goede ideeën. U kunt hierbij denken aan (maatschappelijke) projecten, het organiseren van een evenement en meer. Leerzaam, gezellig en vaak ook een mooie gelegenheid om collega ondernemers te leren kennen.

De contributie bedraagt € 180,- (excl. BTW) per jaar. Bent u nog geen lid? Meldt u zich dan snel aan! Dit kan via de volgende link: AANMELDEN

Postbus 67
2140 AB Vijfhuizen
info@ovvijfhuizen.nl