Erwin Groot

Erwin GrootNaam: Erwin Groot

Bedrijf: Le Grand Bouwcombinatie

Soort Bedrijf: Gespecialiseerd in timmerwerkzaamheden, betonboringen en verfspuiten (airless)

Lid sinds:

Beste leden,

Hierbij stel ik mij voor als bestuurslid van de OVV:

Mijn naam is Erwin Groot, 50 jaar. Ik ben getrouwd met Jolanda en samen hebben we 2 dochters van 8 en 12 jaar oud. We wonen ruim 15 jaar met veel plezier in Vijfhuizen.

Ik verdien sinds 2000 de kost met mijn bouwbedrijf ‘Le Grand Bouwcombinatie’. Gespecialiseerd in timmerwerkzaamheden, betonboringen en verfspuiten (airless). In een ver verleden ben ik kok geweest en heb ik een DTP studio gehad.

Sinds dit jaar is mijn langgekoesterde wens in vervulling gegaan en hebben we een eigen biermerk op de markt gezet, Le Grand Crue. Het is een combinatie van een pilsner en een speciaal bier: een speciaal pilsner! Pilsner staat bekend als een bier met een niet al te krachtige smaak. Een karakteristieke smaak ontbreekt dus, zoals speciaal bieren dat wel hebben. Daarom wilde ik een bier ontwikkelen met de toegankelijkheid van een pilsner, maar de karakteristieke smaak van een speciaal bier. Hieruit is Le Grand Crue ontstaan.

De gedachte achter Le Grand Crue is om in het gezelschap van anderen ouderwets te genieten van een lekker biertje. Waar kan dat nou beter dan tijdens een gezellige borrel van de OVV?

Sinds dit jaar vervul ik met veel plezier een functie in het bestuur van de OVV. Ik kan hier mijn ideeën kwijt, die hopelijk weer bruikbaar zijn voor andere ondernemers. Daarnaast draag ik graag mijn steentje bij aan een gezonde vereniging met een goed netwerkklimaat. En niet geheel onbelangrijk: het is ook gewoon een hele gezellige club bij elkaar.

Wellicht tot gauw bij de OVV!

Erwin Groot

Le Grand Bouwcombinatie
Le Grand Crue Brouwerij Vijfhuizen
06-25 09 52 08

Postbus 67
2140 AB Vijfhuizen
info@ovvijfhuizen.nl