Datum:
06.12.19
Tijden:
09:30-16:30
Plaats:
Dorpshart Vijfhuizen
Adres:
Liniewal 2 A, 2141 PA Vijfhuizen, Nederland

Al jaren toont de ondernemersvereniging haar maatschappelijke betrokkenheid binnen en in de omgeving van Vijfhuizen. Er zijn talloze voorbeelden waarbij we [vaak samen met leden, sponsoren en vrijwilligers] diverse projecten hebben kunnen realiseren. 

Vorig jaar zijn wij gestart met de verkoop van kerstbomen waarbij de complete opbrengst als donatie aan een bijzonder doel wordt geschonken. Dit jaar houden we het erg dicht bij huis. Zoals u wellicht weet heeft Ricardo de Wit, zoon van Frans en Susan de Wit, een aantal jaar geleden bijzonder moeilijke tijden meegemaakt. Hierdoor is hij sindsdien gebonden aan een rolstoel. Om mobiel te kunnen zijn en blijven, is er een inzamelingsactie gestart voor de aanschaf van een nieuwe rolstoelbus voor Ricardo. Wij als OVV steunen deze inzamelingsactie van harte en hebben daarom besloten dat de gehele opbrengst van de kerstbomenverkoop dit jaar geschonken zal worden aan deze actie.

De kerstbomenverkoop staat dit jaar op 6 en 7 december op de agenda. U kunt ons vinden op het grasveld voor de ingang van Hoogvliet. U helpt ons en Ricardo het doel te bereiken, daarvoor willen we u bij voorbaat bedanken.

Lees hier het bijzondere verhaal van Ricardo: http://ricardodewit.nl Alle giften, groot of klein, worden zeer op prijs gesteld!

  OVV |  vrijdag 25 oktober 2019 00:00 |  vrijdag 25 oktober 2019 10:51 |  MitZ.nl - Webdesign |  252

Postbus 67
2140 AA Vijfhuizen
info@ovvijfhuizen.nl